.

 

 

Van 9 t/m 12 mei vind je de TeamNL Sport Experience in het Orderbos in Apeldoorn. Het evenement vindt tegelijkertijd plaats met het Zeepkistenracefestival. Op 9 mei staat de eerste highlight van de TeamNL Sport Experience op de planning, want dan wordt het event spectaculair geopend. Vervolgens kun je vier dagen lang zelf sporten als TeamNL. Het dagprogramma is heel divers en voor alle leeftijden zijn er toffe activiteiten waar je gratis aan mee kunt doen. Ontwikkel je handbal skills door te oefenen op een jump shot, laat je spierballen rollen door de volleybal te smashen tegen smashmeter, je kunt crossen over een pumptrack, sprinten over de atletiekbaan en nog veel meer!

Voor meer informatie klik hier

 

 


 

BetCity Eredivisie Beach 2024

 

Zondag 5 mei wordt het startschot gegeven van de BetCity Eredivisie Beach 2024, waar Nederland’s beste beachvolleyballers het tegen elkaar zullen opnemen. Deze zomer belooft opnieuw een schitterend beachvolleybal festijn te worden met tourstops verspreid over de bruisende steden Hilversum, Apeldoorn, Amstelveen, Zutphen, Heerlen, Nijmegen, Breda, Tilburg, Amersfoort, Arnhem, Zaanstad, Almelo en Den-Haag. 

De zomer van 2024 staat bol van prachtige beachvolleybalevenementen, waaronder de Olympische spelen, het EK in eigen land en Queen & King of the Court in Utrecht. De BetCity Eredivisie Beach 2024 vormt hierbij de rode draad en biedt niet alleen beachvolleybal van het hoogste niveau, maar ook een levendige festivalervaring rondom de velden. Toegankelijk en gratis voor iedereen, of je nu komt om de topspelers aan het werk te zien, zelf wilt meedoen aan de activiteiten, of gewoon wilt genieten van de ambiance. De BetCity Eredivisie Beach creëert een sfeer waar gezinnen, sportfans en lokale bewoners van alle lagen samenkomen.

Enthousiaste steun van gemeenten
“De BetCity Eredivisie Beach weerspiegelt de groeiende populariteit van beachvolleybal in Nederland,” zegt Kenneth Verwaal, organisator van de BetCity Eredivisie Beach. “We zijn verheugd over het enthousiasme waarmee verschillende gemeenten onze tour hebben omarmd en streven ernaar om zowel deelnemers als toeschouwers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zo zullen er naast tribunes ook grote en gezellige terrassen rondom de velden in de binnensteden worden opgezet.”

11 en 12 mei in Apeldoorn

Voor het tweede jaar op rij staat Apeldoorn weer op de kalender als speelstad. Op 11 en 12 mei komen de beste beachvolleyballers van Nederland naar dé volleybalstad van Nederland. Opnieuw zal het hoofdveld te midden van het levendige Zeepkisten Festival worden geplaatst, terwijl de bijvelden zich bevinden bij voetbalvereniging SV Orderbos. Wat deze stop extra bijzonder maakt, is dat naast Heerlen dit de enige stop is waar spelers en speelsters punten kunnen verdienen voor een wildcard voor het Europees Kampioenschap beachvolleybal, dat later deze zomer in eigen land plaatsvindt.