Festivalterrein

Heerlijk buiten genieten van ÊÊn van de gezelligste evenementen op de Veluwe. Tussen de bomen geniet van je van diverse functies & learning activiteiten.

Voor jong en oud is er van alles te doen, geniet van een lekker drankje op ons zonnige terras of vlieg door de lucht op de grootste mobiele tokkelbaan van Nederland.

 

Er is veel te doen voor bezoekers. Geniet van fantastische doe-activiteiten voor jong en oud. Verschillende foodtrucks zorgen voor de lekkerste happen terwijl de leuke deuntjes op de achtergrond het plaatje compleet maken!

 

🚀 Wil jij even naar een andere planeet⁉ī¸ Kom naar de droneshow van gemeente Apeldoorn in Orderbos! Tijdens het weekend van Hemelvaart is er bomvolle programmering. Je kan naast de droneshow ook genieten van de ZeepkistenRace 👨‍👩‍đŸ‘Ļ‍đŸ‘Ļ en het Eredivisie Beachvolleybal 🏐 Iedereen is vanaf 21.00uur welkom voor de droneshow. We starten zodra het voldoende donker is. Spectaculaire animaties, vormen en een divers kleuren palet: laat je op 19 mei verbazen in sportpark Orderbos.

🎟  GRATIS TOEGANG – 📆  19 MEI 2023

 🕘  VANAF 21.00UUR – 📍 MIDDENTERREIN ORDERBOS