Wie zijn we?

Op Hemelvaartsdag (& weekend) vindt het Ensing Autoverhuur Zeepkistenrace Festival in Apeldoorn plaats. Dit is een stoere familiedag in het Apeldoornse sportpark Orderbos met een uitgebreid festivalterrein voor stoere jongens en meiden en een goede horeca voor jong en oud!

Het festival is uitgebreid met een festivalcamping, ook dit jaar kunnen mensen weer voor- en achteraf op de camping verblijven. Het festival trok de afgelopen jaren rondom de 25.000 bezoekers.

Wat doen we

Het organiseren van activiteiten voor kinderen, waarbij de kinderen zelf actief aan de slag gaan door iets te maken (creëren) en/of actief aan deelnemen (bewegen) en/of kennis maken met kunst en cultuur.

Het verrichten van alle verdere handelingen, die met vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Stichting doe-kids

Stichting Doe-Kids is een initiatief van Merith van Otterloo van De Doe Fabriek.

Doe-Kids heeft ten doel om kinderen en daarmee de jonge gezinnen op een leuke, ludieke manier kennis te laten maken met kunst, cultuur en creatief outdoor bezig zijn.

Zo organiseren wij de Zeepkistenrace Festival en het Kinder Parade Festijn in Apeldoorn. Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder onze donateurs, sponsoren en vrijwilligers.

De organisatie

Merith

Bestuurslid

Dani

Bestuurslid & organisator

Wendy

Bestuurslid